Injektion

Det finns olika alternativ för att behandla linjer och rynkor. Restylane är ett populärt alternativ eftersom det effektivt minskar tecken på åldrande och återfuktar hudvävnaden. Det går även att få fylligare läppar.

Vanliga frågor

Hur går behandlingen till?

En behandling med Restylane kan vara klar på 15 minuter men kan ta längre tid beroende på vilka områden som ska behandlas. En speciallist injecerar Restylane under huden med hjälp av en mycket fin nål. Vid behandling av fina linjer görs injeceringen ytligt och vid uttalade rynkor och veck görs injeceringen något djupare.

Är behandlingen obehaglig?

Restylane är lättflytande och därmed enkel att injecera samt innehåller ett lokalbedövningsmedel, lidokain, vilket minskar obehag under behandlingen. Behandlingseffekten syns direkt.

Hur länge varar behandlingseffekten?

Ett antal olika faktorer påverkar hur länge behandlingseffekten varar: ålder, hur mycket filler som har injecerats, var fillern injecerats, hudtyp samt patientens allmäna hälsa och livsstil. Med Restylane -serien kan de possitiva effekterna kvarstå i upp till ett år efetr behandling.

Vilka biverkningar kan uppstå?

Efter injektionen kan viss rodnad och svullnad uppstå vid injektionsstället och du kan få blåmärken. De flesta biverkningar är lindriga till måttliga och försvinner efter några dagar. Exempel på sådana biverkningar är: smärta/ömhet, svullnad, klumpar, blåmärken, klåda och missfärgning. Dessutom innebär alla injektioner en infektionsrisk.

Presentkort

Gör någon glad - ge bort ett presentkort!

Boka online

SPA-meny

Sugen på en behandling? Titta i vår spameny!